INICI  |  HISTÒRIA  |  POETES  |  VERSFUSIÓ  |  GALERIA  |  ENLLAÇOS  |  ORGANITZACIÓ  |  FACEBOOK

© Festa de la Poesia a Sitges 2009-14

Us convidem a rebre els poetes el divendres 27 de juny a les sis de la tarda a la plaça d’Eduard Maristany (plaça de l’estació). Encetem la 8a Festa amb calidesa i rauxa sitgetanes! I què significa, el nostre vuit horitzontal? No, no és que sigui un vuit mandrós; és el signe amb què es representa l’infinit, alhora símbol de l’infinit poder de la poesia. Un poder, això sí, tan difícil de detectar com un anell estelar (casualment també en forma de vuit) que fa poc temps un observatori espacial va situar en el mapa de l’univers. Rebem, doncs, talment observatoris àvids de descobertes, els poetes: els grans personatges que passaran a la història (la majoria d’incògnit, sí, però hi passaran) i que contribueixen a que el buit sigui un vuit. Acompanyem-los a la rebuda i al llarg de tots els actes i accions que els dediquem durant un infinit cap de setmana!

Volem agrair intensament l’entusiasme dels nostres amics mecenes, que través del projecte VERKAMI, ens han donat suport econòmic i moral per a poder desenvolupar la 8a Festa de la Poesia.

Gràcies

mecenes!

CRIDA

PROGRAMA

DE LA FESTA EN PDF

PROGRAMA

D’ACTES ONLINE

David Madueño, Maria Antònia Massanet, Ignasi Orrit, Josep Checa, Ricard Garcia, VisitSitges, Mireia Vidal-Conte, Marga Montero i Borràs, Viki Gallardo, Ramona Ollé, José Ruiz Dugo, Jean-Luc Herin, Marta Sánchez, Carmen Muiña, Núria Boquera i Devés, Manuel Borrell, Angelina Salesas, Nati Mústich, Gemma Peres, Tomàs Castells, Rosa Ardid, Isabel Baixeras, Eva Vela, Laura Sánchez, August Bover, Laura Basagaña, Rosa Isern, Vinyet Ferrer, Josep Anton Soldevila, Anna Bou, Jaume C. Pons Alorda, Anna Gual, Núria Candela, Núria Baixeras i Teresa Colom.